ANBO-PCOB lanceert nieuw magazine en nieuwe website | ANBO-PCOB

Zonder ouderen stort het vrijwilligerswerk in

Lees meer

Afdelingen ANBO-PCOB

Lees meer

ANBO-PCOB lanceert nieuw magazine en nieuwe website

Fusie

03 september 2024

anbo-pcob-agendeer-vergrijzing-manifest
Hero background icon
magazine-cover-ouder-en-wijzer-01-2024

Het is vandaag dubbel feest bij de nieuwe fusieorganisatie ANBO-PCOB. Alle leden van de meest invloedrijke ouderenorganisatie van Nederland ontvangen vanaf vandaag het nieuwe magazine met de nieuwe titel: OuderenWijzer. Tegelijkertijd is er een nieuwe website.

Het magazine OuderenWijzer is een kwalitatief hoogstaand tijdschrift met veel en afwisselende informatie. Van een diepgaand interview met een bekende Nederlander tot een stevig dossier over een onderwerp dat speelt bij ouderen. Op de cover van deze eerste editie staat Martine van Os en het dossier gaat over koopkracht bij ouderen.

Verder staan in het magazine mooie reisverhalen met een lezersaanbieding, leuke dingen uit en thuis, de puzzel en veel persoonlijke verhalen waarin leden zich herkennen. Denk daarbij aan rubrieken als ‘de grote vraag’ waarin telkens drie andere deskundigen ingaan op een grote levensvraag. Dit keer is de grote vraag: is de mens van nature goed? Natuurlijk biedt OuderenWijzer daarnaast ook veel informatie, advies en tips. Het magazine heeft een oplage van 120.000 exemplaren en een lezersbereik van meer dan 250.000 senioren.

Website

Naast een geheel nieuw magazine is er ook een nieuwe website. De nieuwe site is zo opgezet dat informatie makkelijk vindbaar is en dat hij prettig navigeert. Daarbij maakt het niet uit met welk apparaat de website bezocht wordt, vanaf pc, laptop, tablet of smartphone. Uiteraard heeft het magazine OuderenWijzer ook een mooie plek gekregen op de website! De oude website trok vorig jaar nog 1,3 miljoen bezoekers.