Catherine Keyl lanceert nieuw online programma | ANBO-PCOB

Zonder ouderen stort het vrijwilligerswerk in

Lees meer

Afdelingen ANBO-PCOB

Lees meer

Catherine Keyl lanceert nieuw online programma

Actief en betrokken

17 oktober 2024

anbo-pcob-interview-catherine-keyl-catherine's-stijl
Hero background icon

Catherine Keyl (77) lanceert op 22 oktober een nieuw online programma over leef- en lifestyle. In het programma ‘Catherine’s Stijl’ zet ze al haar kennis en ervaring die zij in haar uitgebreide carrière heeft opgedaan in om de doelgroep senioren online te bereiken.

Keyl vermoedt dat er interesse is voor dit nieuwe programma onder haar leeftijdsgenoten. Dat wordt onderstreept door ANBO-PCOB, de invloedrijkste ouderenvereniging van Nederland, die bij de productie optreedt als mediapartner. “Wij waren meteen enthousiast nadat we zijn benaderd voor een mogelijke samenwerking met Catherine’s Stijl”, zegt ANBO-PCOB-directeur Anneke Sipkens. “Wat wij daarbij als meerwaarde zien is dat zij net als wij een brede kijk heeft op goed ouder worden. Catherine heeft daarom ook een coverartikel in de tweede uitgave van ons nieuwe magazine OuderenWijzer dat gelijktijdig met het nieuwe programma verschijnt.”

Leuke en serieuze onderwerpen

Voor haar programma interviewt Keyl op geheel eigen wijze experts over allerlei onderwerpen, neemt ze de kijker -zowel vrouw als man- mee op het gebied van beauty en make-up en behandelt ze iedere week een tuinonderwerp. “We richten ons op de 60-plusser,” vertelt Keyl, “want dat is onderhand de grootste groep in Nederland. Ik wil ze vooral leuke dingen laten zien, maar ik ga serieuzere onderwerpen ook niet uit de weg. Denk aan onderwerpen als levenstestamenten, financiën en leeftijdsdiscriminatie.”

Keyl Academie

De afleveringen zijn te bekijken op de website www.catherinesstijl.nl. Hier kunnen kijkers na de aflevering ook terecht voor verdieping in de Keyl Academie. In een speciaal leesplatform zijn artikelen te vinden die aansluiten op wat er in de aflevering is behandeld. Wie een gratis account aanmaakt, kan een persoonlijke leesbibliotheek samenstellen en interessante passages, zoals video’s of afbeeldingen, uit publicaties opslaan in een mediabibliotheek.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en start op 22 oktober met daarna elke week een nieuwe aflevering. Keyl: “Het is ontzettend spannend om dit avontuur aan te gaan, want het is voor mij ondanks alle ervaring die ik heb een relatief nieuwe wereld. Helemaal online, wie dat nou gedacht!”

Bekijk hieronder de vooraankondiging van Catherine's Stijl:

Voorproefje Catherine's Stijl:

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

anbo-pcob-google-09
Hero background icon