Opgelost! Hulp bij correct aanvragen pensioen | ANBO-PCOB

Zonder ouderen stort het vrijwilligerswerk in

Lees meer

Afdelingen ANBO-PCOB

Lees meer

Opgelost! Hulp bij correct aanvragen pensioen

Opgelost

23 juli 2024

anbo-pcob-opgelost-hulp-bij-aanvragen-pensioen
Hero background icon

Ons Adviesteam is onlangs gebeld door een echtpaar dat binnenkort met pensioen gaat. De heer en mevrouw vroegen om hulp om hun aanvragen correct te regelen.

Ze wisten dat wij geen financieel advies geven, maar we helpen graag met het aanvragen en ordenen van de nodige zaken. Ze hadden al een herinnering ontvangen om hun aanvraag in te dienen.

De heer en mevrouw hadden hun AOW al aangevraagd bij de Sociale Verzekerings Bank (SVB), maar ze durfden de aanvraag niet zelf af te ronden. Vooral vraag vier zorgde telkens voor twijfel.

Ons Adviesteam is begonnen met het maken van een zogeheten ‘pro forma berekening’. Deze berekening hebben we geprint en uitvoerig besproken. Nadat alles helder was, maakten we de berekening definitief en verzonden deze via de DigiD van onze beide leden. Vervolgens ontvingen we de bevestiging en waarop we de heer en mevrouw gerust konden stellen dat alles in orde was. Ze waren erg tevreden over de service die ANBO-PCOB had geleverd en dat gaf hen de rust die ze nodig hadden in deze nieuwe fase van hun leven.

Wilt u advies en/of hulp?

waar-kunnen-we-u-mee-helpen-adviesteam-anbo-pcob

Als u hieronder aangeeft waarmee u graag geholpen wordt, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Stuur een mail naar adviesteam@anbo-pcob.nl
  • Bel met nummer 0348 – 46 66 66 (bereikbaar tussen 10:00 en 15:00 uur)
  • Vul het formulier in via onderstaande knop